Psihopatologie

DEPRESIA!

depression

Te simti epuizat, trist, izolat, ai probleme cu somnul, ti-ai pierdut interesul si placerea de a face activitati, esti agitat sau obosit fizic, ai ganduri negative ce nu iti dau pace? Atunci e momentul sa vezi daca nu suferi si tu de DEPRESIE!

Depresia este un fenomen foarte des intalnit! In fiecare an inregistrandu-se 25% femei si 12% barbati care sufera de depresie majora! Cauzele aparitiei ei sunt foarte diverse, fiind influentata de mai multi factori, precum cei biochimici (predispozitie genetica a familiei dumneavoastra), interpresonali (relatiile pe care le aveti cu ceilalti oameni din jurul dumneavoastra), comportamentali (distres si scaderea evenimentelor placute din viata dumneavoastra) si intr-un final cei congitivi (stil de gandire distorsionat si dezadaptativ).

REMEDIU: Depresie poate fi combatuta, doar daca dumneavoastra doriti asta! CUM? Prin TERAPIE COGNITIV-COMPORTAMENTALA, terapie care s-a dovedit ca fiind cea mai eficienta metoda de interventie pe depresie. In cadrul a 20 de sedinte de terapie individuala, aproximativ 75% dintre pacienti relateaza o reducere semnificativa a simpotmelor depresive (Leahy, 2000). Iar combinarea TERAPIEI CONGNITIV-COMPORTAMENTALA cu cea MEDICAMENTOASA, v-a creste eficienta vindecarii cu pana la 85%. Dupa terminarea terpiei majoritatea oamenilor au raportat o mentinere a echilibrului si a starilor emotionale pozitive, chiar si dupa 2 ani de la terminarea interventiei, astfel impiedicandu-se reinstalarea EI (a depresiei)!

Pentru a vedea daca si dumneavoastra suferiti de DEPRESIE, veniti la o evaluare psihologica cu instrumente validate stiintific! DA-TI CLICK PE RUBRICA PROGRAMARI SAU SUNATI LA NUMARUL DE TELEFON 0741626341!

Cu respect,

Psiholog Clinician si Psihoterapeut Popovici Liviu Paul

(PAX Cerebrum- Servicii de psihologie clinica si psihoterapie)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.